Top Social

Een blauw cactusje

|
Om te vieren dat de examens voorbij zijn, trok ik met Mirte, Hind en Lotte de stad in en kocht ik enkele super leuke dingetjes die ik met heel veel plezier aan mijn kledingkast kan toevoegen. Samen met zus Laura, trok ik de straat op met camera en statief en maakte enkele outfit post van onze nieuwe aanwinsten. Benieuwd naar de outfit, klik dan even op dit knopje hieronder. 
Sweater H&M - Bernadette Gallerys - Broek Subdued - Tasje Subdued - Schoenen Adidas Superstar

Wat vinden jullie er van?

7 opmerkingen on "Een blauw cactusje "

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9