Top Social

Ook onder de kerstboom moet het schitteren!

|
De kerstboom wordt altijd prachtig versierd, maar al wat er onder die boom terecht komt, wordt meestal erg sober ingepakt. Je scheurt het papier er toch gewoon af dus wat maakt het nu uit? Eigenlijk niet veel, ik geef het toe, maar het is toch gewoon veel leuker om die pakjes net da tikkeltje persoonlijker te maken? 
Als ik door mijn Pinterest scroll kom ik de mooiste pakjes tegen die het geven van cadeautjes gewoon zo veel persoonlijker maken en daarom ga ik dit jaar proberen mijn pakjes net wat mooier te versieren dankzij deze pinspiratie.

Alle foto's die je hier ziet heb ik van Pinterest en kan je hier vinden. 

Welk idee is jouw favoriet?

5 opmerkingen on "Ook onder de kerstboom moet het schitteren! "
  1. Ohh, zo leuk al deze inpak-ideetjes! Mijn favoriet is denk ik zo'n bruinig pakje met zwarte dennenboompjes erop en een dennentakje eraan, maar ook inpakken in zo'n grote ster ziet er mega tof uit, zo cute!

    BeantwoordenVerwijderen

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9