Top Social

Some cozy december music

|

Ze zitten in mijn hoofd, ik neem ze overal mee naartoe ik luister ze zacht, ik luister ze hard, op de bus, tijdens het studeren, bij het lezen en terwijl ik onder de douche sta. Ze beschrijven de dingen die ik niet beschrijven kan, ze zijn er op dagen vol tranen, op dagen vol geschater, eenzame dagen en niet eenzame dagen. Kortom ze zijn er altijd en dus ook in december.  


(Ik voeg waarschijnlijk nog nummers toe aan mijn lijstje dus als je op de hoogte wil blijven van andere nummers kan je mijn playlist ook even volgen op spotify (klik hier))


2 opmerkingen on "Some cozy december music "

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9