Top Social

Blogmas #6 • Ambers confidence boost

|
 Opdracht 6: Welke liedjes geven je zelfvertrouwen een boost?
Ik zou Amber niet zijn moest er geen muziek deel uitmaken van blogmas 2018. Muziek is gewoon iets dat je altijd kan helpen en dat je emoties ook echt kan losmaken. Zo luisteren ik wanneer ik blog meestal naar mijn #girlboss playlist  die me een boost geeft om kei hard te knallen of naar Ambers chill out wanneer ik even gewoon rustig wil schrijven. Muziek helpt me ALTIJD en dus ook om mijn zelfvertrouwen op te krikken, toch? Vanaf nu gaan we dat testen met de volgende nummers. Test je het met me mee?Vergeet jouw playlist zeker niet te delen, zo kunnen we elkaars zelfvertrouwen allemaal een heerlijke boost geven. 

Liefs, 
Amber

Is er nog een nummer dat ik vergeten ben?

Life is like a piano, the white keys represent happiness, the black shows sadness. But as you go trough life, remember that the black keys also make music. 
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9