To do's in de krokus

25 maart 2016

Ik maak heel graag lijstjes, to do lijstjes, lijstjes met dingen die ik graag zou willen, dingen die ik wil doen voor ... , lijstjes met gerechtjes die ik eens wil maken, ik maak van alles wel een lijstje. Wat ik zo leuk vind aan lijstjes is het moment dat je iets van je lijstje mag afstrepen, het voelt altijd zo goed. Terwijl ik eigenlijk moest leren, maakte ik een lijstje in mijn hoofd met alle dingen die ik deze vakantie nog wil doen, later schreef ik het op en nu deel ik het met jullie. (lees: voor alle mensen die nog niet weten wat ze moeten aanvangen met deze 2 weken, wees gerust dat komt in orde!)

Een middagje rondlopen in de IKEA
Ik ben al een tijdje bezig met mijn kamer te decoreren met plantjes en dingen die je op tumblr of pintrest vindt, de inspiratie begint ligtjes aan een beetje op te geraken dus wil ik even langs de IKEA en daar ben je echt wel een middagje zoet mee.


Lezen
Ik wil nog zo veel boeken lezen maar maak er gewoon nooit de tijd voor. In de vakantie wil ik dus een boek uitlezen en heel misschien al in een nieuw boek beginnen. 


Shoppen
Deze week staat letterlijk vol gepland met shoppen. De ene keer met die vriendin, de andere keer met die vriendin (lees: hah, nu lijkt het alsof ik populair ben.) Ik begin stil aan mijn draai te vinden in mijn eigen stijltje en daarom vindt ik het steeds leuker om te gaan shoppen, zeker met vriendinnen.  


Mijn slaapkamer een lente schoonmaak bezorgen
De lente is in zicht en dat wil zeggen dat bijna iedereen een lente  schoonmaak gaat houden, ook ik ben er helemaal klaar voor dit jaar, het is tijd voor orde, rust en verandering in mijn kamer. 

Heel veel artikeltjes schrijven
Door de examens had ik niet echt tijd om aan mijn blog te werken. In de vakantie wil ik dus proberen om enorm veel artikeltjes te tikken zodat ik een paar weken vooruit kan werken, waardoor ik me even geen zorgen hoef te maken.  
Naar Nederland gaan
Of beter gezegd, naar de xenos en de action.... Ik zie heel vaak shoplogs voorbij komen op YouTube van deze winkels en wil er dan ook altijd meteen heen. De action kun je bij ons in Belgiรซ natuurlijk ook vinden maar de xenos dus niet en daar moet echt verandering in komen!


Lekker bijslapen
Spreekt dit niet voor zich?


Een dagje lekker lui niets doen
Ook dit spreekt voor zich, niet?

Met vriendinnen afspreken
Er zijn genoeg redenen dat ik met vriendinnen wil afspreken. Cinema, bij kletsen, ..... 


Meer leren over onze camera
Met een camera kan je zo enorm veel! Ik neem gewoon nooit de tijd om er over te leren. In de vakantie ga ik heerlijk op bed zitten met de camera en de handleiding en ik ga heerlijk leren hoe je dat ding op verschillende manieren kan gebruiken.


(mischien) een filmpje maken
Ik twijfel er al weer over om terug enkele video's te maken voor mijn hoofdkanaal. De vakantie is een geweldig moment om dit weer eens te doen. Ik vind het echt geweldig om te editten en voor die camera een beetje te brabbelen maar er kruipt heel erg veel tijd in en met school, is dat vaak heel erg moeilijk. 
Dit is een klein fragmentje uit mijn lijst, ik wil echt zo ontzettend veel doen deze vakantie, ik komen zeker weten tijd te kort! Ik wens jullie nu alvast een vrolijk Paasfeest en een heerlijke Paasvakantie! 

Wat doen jullie deze vakantie?


9 opmerkingen

 1. Ik ken een vriendin die heeeeeeeel graag met jou zou willen afspreken voor welk puntje dan ook af te vinken! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuke dingen op je to do-lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is zo'n fijn lijstje! Naar de Ikea gaan, jaaaa dat wil ik ook heel graag doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijstje beschrijft precies wat ik wil doen, het is al veel te lang geleden dat ik naar de IKEA ging (en die is echt om de hoek zeg maar) en een lenteschoonmaak houden in mijn kast (om dan lekker veel nieuwe dingen aan te schaffen :)) )Leuk lijsjte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij zit de IKEA ook echt om de hoek en ik ben er ook al een tijdje niet meer heen geweest, tijd voor verandering dus.

   Verwijderen
 5. Heidi & Alexx29 maart, 2016

  Xenos en Action, daar kunnen wij volgend weekend voor zorgen ! :))

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.