Spam er op los #2

10 april 2016


Ik vind het altijd super leuk om heerlijk achter mijn laptop te kruipen en gewoon een hele middag blogs te bekijken. In de vorige spam er op los heb ik al jullie blogs bekeken en ben ik er enkele beginnen volgen. Nu lijkt het me super om enkele nieuwe blogs te vinden, deze keer vraag ik eigenlijk niet om enkel jullie blogs te spammen maar ook voor jullie instagram. Drop gewoon even de linkjes hieronder en misschien volg ik jullie. 

Note: je hoeft niet speciaal je eigen dingen te spammen, van andere mag je natuurlijk ook altijd een linkje sturen 

Veel Spam plezier!

2 opmerkingen

  1. :) Veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs (ik vind dat altijd heerlijk om te doen!) http://xlouvette.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. natuurlijk kan ik het niet laten om ook eventjes mijn blog http://soitsrose.blogspot.nl/ hier bij te zetten. het is gewoon ook zo leuk om weer een nieuw blog te vinden wat precies perfect is voor jo~u.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.