April was voor mij...

01 mei 2017

...een maand vol verrassingen, vol tranen van verdriet, vol tranen van geluk, vol inspiratie die ik niet kwijt kan, vol dromen die werkelijkheid werden en nog veel meer. 
Ik zal beginnen met vertellen hoe het met mijn doelen gelopen is. 

Enjoy the sun.
Voor zo ver de zon scheen deze maand, heb ik er wel van genoten. Hoewel ik in de paasvakantie vooral tijd heb doorgebracht achter mijn laptop, kan ik wel zeggen dat ik toch wel van de zon genoten heb. 

Inspire.
Ik moet zeggen dat dit me ook best goed gelukt is, dat kon ik halen uit de lieve reacties die jullie achterlieten en dat, dat deed me echt heel veel deugd. 

Heb lief. 
Hoewel ik deze maand ook genoeg gehuild heb, heb ik wel 100x meer genoten van de leuke momenten (waar ik nog meer over ga vertellen). 

Herinneringen om nooit meer te vergeten: 

1 April: Op 1 april lanceerde ik mijn nieuwe lay-out en kondigde ik al enkele van mijn ideeën aan. De reacties die ik toen kreeg, zorgend om eerlijk te zijn wel voor een paar tranen, tranen van geluk wel te verstaan.

5 April: De dag dat ik samen met Mirte en Marie naar het sportpaleis trok om te genieten van Ed Sheeran. Het concert was echt de max! 

7 April: Met het gezin naar Pairi Daiza om Panda's te gaan spotten, die beertjes zijn toch echt wel TE schattig! Naast panda's zag ik ook voor het eerst sneeuwpanters en aangezien dat vroeger mijn lievelingsdieren waren, vond ik dat toch ook best wel indrukwekkend. 

11 April: Cats. Hoewel de voorstelling uiteindelijk toch absoluut niet mijn ding bleek te zijn, heb ik toch wel genoten van de avond. (Cats is een balletvoorstelling waarin alles wat gezegd moet worden gezongen wordt. Iedereen die meedoet moet een kat voorstellen, maar wat het echt verhaal nu precies was, dat weet ik niet.) 

12 April: Op 12 april gingen we met de collega's van mijn mama ontbijten, dat was echt enorm gezellig! D'aa toert, is echt een leuk ontbijtplekje en niet zo duur. Voor wie er eens wil langs gaan: Oude Beurs 46, 2000 Antwerpen.

28 & 30 April: De toneelvoorstellingen bij ons op school. De 28ste hielp ik met de opbouw van het decor en de 30ste ging ik hem samen met de rest van de deelnemers weer afbouwen. Daarna genoten we van een heerlijk pizza buffet en kregen we allemaal een mok en snoepjes als bedankje voor onze deelname. 

Favorieten: 

Serie: Thirteen reasons why.
Film: Expelled. 
Food: Barú marshmallows met caramel en zeezout. 
Boek: Waar het licht is - Jennifer Niven. 
Liedje: There's nothing holding me back - Shawn Mendes. 
Andere: Pastel Stabilo markers, holografische washi tape van de hema.
Wat heeft April jou gebracht? 

3 opmerkingen

  1. Ik wil binnenkort ook met 13 reasons why beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geschreven! Waar het licht is, is inderdaad een prachtig boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf dat je naar Ed Sheeran bent geweest! Jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.