En daar is het dan!

04 mei 2017

Als ik mezelf moet beschrijven, zal je me vast en zeker horen zeggen dat ik altijd eerst bezig ben met andere gelukkig maken en dan pas naar mezelf kijk. Hoewel dit niet altijd even positief is, vind ik het best nog wel een mooie eigenschap van mezelf. 
Omdat ik deze eigenschap graag wou gaan combineren met mijn blog en ik mijn blog meer in de richting van het vinden van geluk in kleine dingen wil trekken, presteer ik jullie "Project Happy Me", een project waarin iedereen die mee wil(de) doen de opdracht kreeg/krijgt om te schrijven over de dingen die hem/haar gelukkig maken, de dingen die hen maken wie ze zijn of over de dingen die zij het leukst vinden om te doen. 

De reden van de opdracht is vooral om de deelnemers te laten stilstaan bij wat hen gelukkig maakt. Dat vond ik wel mooi aangezien ik zelf ook heel goed weet dat je snel overspoeld kan worden met negativiteit en je daarom minder naar de positieve aspecten van je leven kijkt.


Hiernaast wil ik ook de niet-deelnemers inspireren om eens stil te staan bij wat hen gelukkig maakt als ze het even niet meer zien zitten. Verder hoop ik dat we doormiddel van dit project elkaar kunnen inspireren en kunnen steunen op momenten die overspoeld worden door negativiteit. Ook wil ik jullie nog maar eens vertellen dat jullie altijd vrij zijn je verhalen te delen, praten helpt. Wat mij ook altijd gelukkig kan maken, is muziek en daarom heb ik (alweer) een lijst gemaakt op Spotify vol met vrolijke nummers. Waar ook jullie een steentje aan bijdragen door mij jullie favoriete nummers te sturen. Heb je je favoriete vrolijke nummers nog niet doorgestuurd, maar wil je jouw nummer ook met de familie delen, dat kan, ik blijf gewoon nummers toevoegen aan de lijst.


Denk jij op dit moment "Hey, ik wil ook mijn steentje bijdragen aan dit project." Voel je dan vrij om mij jouw artikeltje door te sturen. 

Vanaf nu vind je iedere donderdag een artikel geschreven voor mijn project. 


Ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. 


Tot donderdag met het eerste artikel van mijn nieuwe project!Iedereen die wilde meewerken aan het realiseren van dit idee, ik wil jullie enorm hard bedanken! Ook wil ik de persoon die mij op dit idee gebracht heeft ook even bedanken (ookal ben ik niet zo zeker dat die persoon dit leest) en dan nog even iedereen die keer op keer de moeite neemt om mijn artikels te lezen. Jullie zijn stuk voor stuk schatten naar mijn hart. 

❤❤❤

1 opmerking

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.