All I want fot xmas is ...

02 december 2017

Doorheen het jaar schreeuw je net als ik vast heel vaak: 'Dit wil ik hebben', maar als ze je vragen wat je wil hebben, klap je dicht.  December is zo een maand waarin vele mensen je die vraag stellen, maar dit jaar ben ik voorbereid want ik heb mijn lijstje al samengesteld. Een lijst vol betaalbare dingen die ik oprecht erg leuk vind. Om jullie ook wat inspiratie te geven (en om die lastige vraag gewoon op te kunnen lossen met een linkje naar mijn blog) is hier mijn wishlist. 

Boeken: 

1. Veel liefs, Lara Jean • Jenny Han
2. Let it snow • John Green, Maureen Johnson & Lauren Myrace 
4. Ooit misschien • Lauren Graham 
5. Schrijven kreng! • Lisette Jonkman
6. Blogboek • Kelly Deriemaeker 
7. Plan B • Evi Renaux
8. Babe you got this. • Emilie Sobels & Martje Haverkamp


9. Start where you are • Meera Lee Patel
10. The positivity kit • Lisa Currie
11. Fuck the Quarterlife Crisis • Femke Kamps
12. Het RAK boek • Elise De Rijck 


13. How to be mindful • Anna Barnes
14. How to be happy • Anna Barnes
15. How to be strong • Anna Barnes 


Staytionery: 

1. Washi tape: zwart-wit • Hema 
2. Washi tape: you got this • Studio Stationery
3. Notitieboekje: never sleeping always dreaming • Hema 
4. Notitieboekje: prove them wrong • Studio Stationery 
5. Magnetische boekenleggers • Hema 


Decoratie:

1. Neon hartje • Hema 
2. Letterbord • Hema 
3. Gouden A  • Hema
4. Okergele Plaid • H&M 

Andere leuke dingen:

1. Katten mok • H&M 
2. Spaarpot • Hema 
3. hp sprocket 

Dit was voorlopig alles wat er op mijn lijstje staat. Hopelijk hebben jullie er wat inspiratie uit kunnen halen. 

Wat staat er op jouw lijstje? 

Note: alles voor het bolletje (•) is een link naar het artikel in de webshop. 

4 opmerkingen

 1. Oh, wat een fijn artikeltje Amber!! (En wauuuuwie, wat is je blog mooi geworden!! (oh ja, ik weet het, het is echt véél te lang geleden dat ik nog eens op je blogje heb gekeken) (feeling very very guilty)!!) Maar, wat een leuk lijstje! Ik ga hier zeker wat inspiratie uit halen, want ik vind het altijd zo moeilijk om een lijstje te maken. (pff pff), al die boeken: ik wil ze echt zooo graag ook hebben! Wat er zéker op mijn lijstje staat: een tripod! (want dat kan zooo handig zijn, hihi!) Nu, eh, sorry voor deze messy reactie, maar ik vind je blog zo leuk dat ik even verder ga lezen :D! Liefs Inne XXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuk lijstje!! Let it snow is echt een prachtig boek, dat je helemaal in de kerstsfeer brengt, oh en ik heb op mijn lijstje "how to be calm" staan, van Anna Barnes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil dat boek al zo ontzettend lang lezen, maar het komt er gewoon helemaal niet van. Ik hoop echt dat ik het onder de kerstboom kan vinden dit jaar.

   Verwijderen

Some Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.