#G💄rlboss the playlist 🎶

26 februari 2018

Zoals jullie wel al weten is muziek een groot deel van mijn leven en zou ik niet meer zonder kunnen. Ik maak (zoals jullie ook al weten) voor bijna elke gelegenheid een aparte playlist, gewoon omdat het kan. Vorige maandag deelde ik 5 YouTubers die je moet bekijken als je een girlboss wil worden. Deze combinatie bracht me op een idee. 

Jawel, een eigen girlboss playlist! Hij stond het hele weekend aan en wow, wat heeft die mij gemotiveerd! Dat zeg ik niet omdat ik wil dat jullie mijn playlist gaan volgen, want ik heb ook nog andere girlboss playlists geluisterd. Die muziek is gewoon zo vrolijk en geeft je echt een goed gevoel tijdens het werken. Anyway, genoeg geleuter, hier is ie: De playlist is een combinatie tussen 'oude' en nieuwe muziek met liedjes die gezongen worden door vrouwen (deuh).  De bedoeling is natuurlijk dat de lijst groter wordt, dus als jij nog nummers kent die ik aan deze lijst kan toevoegen, vergeet die dan zeker niet achter te laten in de reacties. 

Welk nummer uit de lijst is jouw favoriet? 

5 opmerkingen

 1. most girls van hailee steinfeld is een liedje vol girlpower die moet er zeker nog bij ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah! Zo tof al die girlboss-artikeltjes ☺ ik ben grote fan, Amber! Oh enneeeeuh: "who run the world? Girls!!!" deze topper van Beyoncé mag je ook absoluut niet vergeten! ☺❤

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreselijk dat ik daar nog niet aan gedacht heb! Blij dat je mijn nieuwe content leuk vindt :e
   Liefs,
   Amber

   Verwijderen
 3. Aah leuke lijst!! Er zijn meerdere liedjes uit deze lijst die ik leuk vind, niet eentje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig idee!! Ga zeker je playlist eens afspelen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.