#Eliene

09 augustus 2018


Hey, Lientje hier! Ik ben een jonge blogster en ben nog niet zo lang geleden dankzij Amber gestart met mijn eigen blog linesoflien. Ik vind het echt geweldig dat Amber me hiervoor gevraagt heeft. De dingen die mij gelukkig maken zijn dingen die  mij heel erg bezighouden en waarover ik op mijn eigen blog ook schrijf. Er zijn veel dingen die mij gelukkig maken, maar ik hou het voor dit artikel slechts bij de allerbelangrijkste in mijn leven.
Het eerste dat in me opkomt als iemand me vraagt waar ik echt gelukkig van word is zoiso de chiro, een geweldige jeugdbeweging waar ik al bijna 12 jaar lid van ben (sinds mijn vijfde). 


Ondertussen geef ik er sinds september zelf leiding aan de jongste groep ,aan de leden van 6 tot 9 jaar. 
De chiro maakt mij zo enorm gelukkig omdat ik weet dat ik er mezelf kan zijn, je kan je er enorm hard uitleven in wilde spelen, je leert er enorm veel van elkaar en als leiding krijg je enorm veel voldoening als je je leden ook iets kan bijbrengen. Ik voel mij er zo enorm thuis en ik zou me echt niet kunnen inbeelden dat het er niet meer zou zijn. De vriendschappen die ik daar heb opgebouwd zijn zo hecht. Mijn ouders zaten toen ze jong waren ook in de chiro en zij gaan nog steeds samen op weekend en op vakantie met hun vrienden van toen, vind dat zo geweldig en hoop dat dat bij mij later ook zo zal zijn. Binnen een maand vertrekken we weer op kamp dat is steeds een beetje als thuiskomen voor mij, aftellen dus! 

XXX 
Lien (Klik hier voor mijn blog) 

1 opmerking

  1. Omgggg letterlijk alles is the same hier!! CHIRO FOR LIFEEE!!! Ik ben wel nog gewoon lid, maar dat is zeker even leuk! liefsss!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.