Top Social

Blogmas #3 • Test met mij journaling

|

Opdracht 3 Start met journaling

Schrijven is altijd iets geweest waar ik gelukkig van wordt. Toch neem ik er heel weinig de tijd voor. Stom, want het is eigenlijk best belangrijk om dingen te doen waarmee je je emoties los kan maken. Daarom ga ik de rest van blogmas... en hopelijk daarna ook nog, proberen om iedere dag 5 minuten tijd te maken om op te schrijven wat ik voel.
Gewoon denken en opschrijven, meer is er eigenlijk niet aan, maar toch vind ik het lastig om hier tijd voor vrij te maken. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat mijn routine zo vast gedramd is en ik er alleen in de avond mee kan schuiven. 6u30 opstaan 6u45 de douche in 6u55 de douche uit en dan om 7u30 de bus op om tegen 8u op school te zijn. Het zijn duidelijk zijn duidelijk allemaal dingen die moeten en toch is het alleen maar een belachelijk excuus.

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik op de bus. Super blij dat een stoeltje heb kunnen veroveren op die propvolle bus waar ik nog zo een 20 minuten op zal zitten gezien het spitsuur. Gisteren vertelde ik al wat ik allemaal wilde veranderen en daar hoorde mijn uitstelgedrag ook bij. Daarom heb ik besloten om die verschrikkelijke 20 minuten onderweg nuttig te gebruiken en te journallen (of om een artikel te typen zoals nu). Dat zijn trouwens meteen twee vliegen in één klas gezien ik ook minder papier wilde gebruiken. (Note to self: YOU GO GIRL!)

Anyway, het is duidelijk. Ik ga de komende 22 dagen elke dag journallen. Doe jij met me mee?

Liefs,
Amber
I write because I don’t know what I think until I read what I say.

1 opmerking on "Blogmas #3 • Test met mij journaling"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9