Top Social

Blogmas #4 • What I want for Xmas 2018 + verrassing

|
Opdracht 4 Maak een wishlist
Ik weet niet hoe vaak er ondertussen al aan mij gevraagd is wat ik zou willen voor Kerst. Eerlijk gezegd, ik had echt werkelijk geen enkel idee, maar toen heb ik me er echt aangezet en zijn er toch 5 of ja 6 dingen. Zoals je misschien merkt, zijn dat veel minder dingen dan vorige keer. Dat heeft iets te maken met bewustwording en de droom om later minimalistisch te leven. Later meer daarover, nu eerst mijn lijstje en een klein cadeautje voor jullie. 1. Pink Dopper Insulated • Klik
2. White Marble Lokai braclet • Klik
3.  Animal Rescue Lokai Braclet • Klik
4. Black Smallwave Thunderbolt T-Shirt • Klik
5. Self-care for the real world - Nadin Nardain • Klik
6. €€€

Ik denk niet dat ik hier nog meer over moet vertellen behalve dan misschien dat je op klik kunt klikken en alles zo kan bestellen. Ooh en voor moest mijn familie dit lezen en iets willen bestellen even mijn maten: (1 & 2 = s 4 = M). 

 Verrassing 
Enkele weken geleden werd ik door Smallwave gecontacteerd om ambassadeur te worden van hun webshop. Natuurlijk wilde ik dat graag eens een keertje proberen, dus heb ik ja gezegd. Dit houdt in dat ik jullie allemaal 15% korting mag geven op al jullie aankopen bij Smallwave! Is dat niet geweldig? Dan kan je iedereen een leuke Smallwave t-shirt cadeau doen.

Ik heb mijn T-shirt ondertussen ook aangekregen en ben echt onder de indruk van de kwaliteit. Het is geen dun stofje zoals de meeste t-shirts zijn, maar echt dik en zacht. Binnenkort zullen er zeker wel wat foto's verschijnen op Instagram van mijn nieuwe aanwinst. 

Wat moet je doen voor de korting?
1) Ga naar deze website (klik
2) Kies je favoriete T-shirt uit
3) Zet hem in je winkelmandje 
4) Ga naar afrekenen
5) Voeg in het discount vakje AMBERST15 toe 
6) De rest merk je vanzelf wel 😊

Liefs, 
Amber

Wat staat er op jouw lijstje dit jaar?

There wouldn't be a sky full of stars if we were all ment to wish on the same one. - Frances Clark
2 opmerkingen on "Blogmas #4 • What I want for Xmas 2018 + verrassing "
  1. ooh zo leuk die kortingscode!! ik ga zeker eens kijken op hun webshop :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker eens doen, de kwaliteit van hun t-shirts zijn echt fantastisch. Ik ben er helemaal door onder de indruk.

      Verwijderen

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9