Alpha Beta Omega

23 september 2019

Een tijdje geleden kreeg ik via Instagram een berichtje van Young Value Co met de vraag of ik ambassadeur wilde worden voor hun brand. Na even twijfelen en een hoop research over het bedrijf, zei ik uiteindelijk ja, en hier ben ik dan. Aan het shinen op het MAS in mijn nieuwe kleding. 

Als je niet nieuw bent op mijn blog, kan ik begrijpen dat je nu denkt, ja maar hallo? Ging jij niet voor een minimalistische lifestyle? Ja dat is inderdaad nog steeds de bedoeling, ik koop bijna niets meer en doe nog steeds heel veel dingen weg, maar hier is waarom ik toch besloot om producten te kopen bij Young Value co

YVC is een Belgisch merk opgericht door studenten uit Gent. Door hun brand op te richten, wilde ze jongeren duidelijk maken dat het mogelijk is om al op een jonge leeftijd je dromen waar te maken en dat wij als jongeren ook een steentje kunnen bijdragen aan de economie en bereid zijn om volwassenen beslissingen te nemen. 

De wolf die hun logo vormt, staat symbool voor intelligentie, zelfstandigheid, volharding en ondernemerschap. Hiermee willen ze nog maar eens duidelijk maken dat jongeren wel degelijk een waarde hebben in onze maatschappij. 

Naast dat ik zelf helemaal weg ben van wolven, is ook de betekenis en het doel van dit merk iets waar ik 100% achter sta en  dat is dus waarom ik graag wilde helpen met het groeien van deze brand. Het helpen met groeien van deze brand mag ik doen door jullie een leuke kortingscode te geven: 
KRIJG 15% KORTING MET DE CODE AMBERS_THINGS! 
Helaas heb ik zelf ook erg veel dromen die ik eerst helemaal niet durfde waar te maken, maar zoals jullie zelf misschien ook wel merken aan de content van mijn blog, komt daar steeds meer verandering in. Ik wil jullie deze moed ook bezorgen. Ik wil jullie tonen dat leeftijd, in tegenstelling tot wat volwassenen tegen ons zeggen, TOTAAL niet uitmaakt als het gaat om dromen waar maken. JUST FUCKING GO! Schrijf vandaag eens 5 dromen op die jij wilt waarmaken en start gewoon. 

Kende jij de brand al?

Disclaimer: Als ambassadeur van dit merk krijg ik de producten niet gratis, dus ik heb gewoon betaald voor deze trui (en de t-shirt die je niet ziet op de foto's). Wel heb ik de ambassadeur korting gekregen en daarbij ook een affiliatie link. Wanneer jij iets koopt met mijn kortingscode krijg ik daar geld voor. 

1 opmerking

  1. echt een kei mooie trui!! zo cool dat je ambassadeur bent, woooww!!

    BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.