Winter Feelings 🎶

19 december 2019

Over enkele dagen is het officieel winter en dat wilt zeggen dat het nu de perfecte timing is om al in de winterse sfeer te komen door middel van een muziekje, vind je ook niet? Omdat ik weet hoeveel tijd er kan kruipen in een playlist samenstellen, heb ik het jou gemakkelijk gemaakt door er alvast eentje voor jou te maken. Graag gedaan!

Wie mijn (mislukte) blogmas volgde in 2017, die kan zich misschien nog wel dit artikel herinneren. De nummers die ik in dat artikel deelde, heb ik toen ook in een spotify playlist gezet, om die reden heb ik dus eigenlijk geen nieuwe lijst gemaakt, maar heb ik hem gewoon aangevuld met nieuwe nummers en nummers die mij geen winters gevoel meer gaven uit de lijst verwijderd. Kijk dus niet raar op wanneer je 'toegevoegd in 2017' ziet staan, je bent niet plots door de tijd gereisd helaas. 
Je kan deze playlist ook onderaan mijn blog vinden (tot 21 maart 2020) samen met nog 3 andere playlists.

2 opmerkingen

  1. oehh leuk! ik ga de playlist zeker luisteren, ik wil helemaal in de kerstsfeer komen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.