Blogbabes is back!

17 januari 2020

Wetende dat er echt al verschrikkelijk veel bloggers groepen bestonden, besloot ik in 2018 om zelf ook met een Facebookgroep voor bloggers aan de slag te gaan. Mijn idee was namelijk meer dan een spamgroep aanmaken. Helaas moest ik er vanwege mijn donkere periode de stekker uit trekken, maar de droom om een community te starten bleef echter wel en daarom, is blogbabes terug van weggeweest.


De groep is niet bedoelt om alleen maar de links naar je artikels in te delen. Integendeel zelfs. Iedere maand verschijnt er een foto waaronder je anderen kan inspireren door alles wat jou die maand inspireert,  blogpost ideeën, inhakers en nog veel meer te delen.  Ook hebben we plaats om te koffiekletsen, je sociale media kanalen te droppen en je artikels te delen. 

Blogbabes is meer dan een spamgroep. Het is een plek waar we bloggers met een blogdipje kunnen motiveren, anderen met een writersblock kunnen inspireren en nieuwe mensen leren kennen. De wereld van de blogger hoeft niet altijd competitief te zijn, we kunnen ook samenwerken en van de wereld een mooier plekje maken, toch?

🚰
Denk jij nu: 'hier wil ik deel van uitmaken'? Dan kan je je hier aanmelden. 

Liefs,
Amber

1 opmerking

Some Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.