About

Dit ben ik, Amber, een meisje uit België dat al sinds kleins af aan verhaaltjes schrijft over van alles en nog veel meer. Als ik niet bezig ben met mijn blog kan je me vaak vinden achter een boek of achter de laptop met een grote kop koffie en Netflix op het scherm. 


Waarom ik ben begonnen met Ambers Things, is omdat ik eens iets anders wou doen dan verhaaltjes schrijven die uiteindelijk toch niemand kon lezen. Bloggen leek me daarom wel eens leuk om te proberen en nu, nu wil ik er niet meer mee ophouden.  De bedoeling van Ambers Things? Jou inspireren om te doen wat jij graag doet ongeacht de mening van anderen. Ik wil jullie de positieve kanten van het leven laten zien en nog zo veel meer. 

Foto's maak ik met de Nikon D3400, een super fijne spiegelreflex waar ik nog elke dag heel blij mee ben. Note: De foto's vanaf het artikel "Vakantie foto's" zijn hiermee getrokken hiervoor deed ik het met mijn iPhone.


Heb je nog vragen dan kan je me altijd mailen via AmbersThings@outlook.com en je mail zal zo snel mogelijk worden beantwoord.Nog veel lees plezier op mijn blog! Liefs,

  Amber

2 opmerkingen

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.