Press

 25 april 2018:

Geheime momenten op een gag om productief te zijn
Mijn artikel voor lifejunkie.nl over 5 geheime momenten die je in een dag kunt vinden om toch nog productief te zijn. (Klik hier)  Enjoy! 


 15 mei 2018:
Manieren om je gelukjes bij te houden
De super lieve Melany van de webshop Beau Accessoires deelde mijn artikel over het bijhouden van geluksmomenten op haar blog Beau Experience. (Klik hier)  


 22 juli 2018:

Badass Story

Ik gaf mezelf helemaal bloot op het online magazine Badass. (Dit artikel is helaas niet meer  online te vinden.)


16 November 2018

Lichtpuntjes in de duisternis
De winter is niet voor iedereen even leuk, ook voor mij niet. Maar in dit artikel deel ik alles wat ik fijn vind aan de winter. 

16 Juni 2019

Ik ben niet ziek, ik heb superkrachten

Het is en blijft belangrijk om het taboe rond mentale gezondheid te doorbreken en daarom deelde ik aan de hand van een schriftelijk interview mijn leven na mijn diagnose op de blog van Joyce. Klik hier

8 november 2019

De 5 leukste koffietentjes van Antwerpen
Zoals jullie wel weten ben ik van Antwerpen. Om die reden vroeg Kim mij of ik eens een artikeltje wilde schrijven vol met plekken waar jij lekkers ka vinden in Antwerpen. Het resultaat en dus mijn 5 favoriete hotspots van Antwerpen, vind je hier

11 november 2019

Geluk en depressief - Gelukkig op maandag
Voor de nieuwe rubriek van Ellen, mocht ik een artikel schrijven over de dingen die mij gelukkig maken. Ben jij benieuwd naar hoe ik gelukkig ben ondanks dat ik enkele maanden geleden nog de depressie sticker kreeg opgeplakt? Klik dan hier.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Ambers Things . Design by FCD.