Alle liefde gaat naar Rome • Italië 2018 #7

zondag 16 september 2018


Rome, de stad waar ik het meest van heb genoten. De stad waarin ik mijn camera niet los kon laten omdat gewoon alles zo mooi was dat ik er een plaatje van moest maken om eeuwig te bewaren. Nu ik ook eindelijk in Rome ben geweest, begrijp ik Mirte helemaal, het is echt de mooiste stad. Ik stond nog maar twee seconden met mijn voeten in Rome en ik kon mijn ogen al niet geloven. Alle gebouwen waren er gewoon zo mooi tot in de details versierd. Nu had ik deze vakantie al veel gezien, maar dit was gewoon verbazingwekkend mooi. 

Op mijn Rome bucketlist stonden ongeveer 3 must do's. De Trivoli fontein, het colosseum en vaticaan stad (ja, das iets apart ma ni zagen mannekes). Gelukkig hebben we nog veel meer gezien dan dat, zo kon ik nog verliefder worden op de stad. 

We begonnen met de Trivoli fontein, daar was het zo druk dat ik niet de kans gekregen heb om ook een muntje in de fontein te gooien, maar dat doe ik dan wel een andere keer. Nadat onze foto's daar genomen waren, trokken we naar de colosseum. Die ene hoop stenen die ik heel graag vanbinnen wilde zien, dus dat deden we. Ik heb niets met geschiedenis, absoluut niet, maar ik vond het zo geweldig om mijn voeten te kunnen zetten op die plek waar we een paar maanden eerder nog over leerde. Het was leuk om meer over het colosseum te weten te komen, maar de tour van onze gids was misschien net iets te langdradig om naar te luisteren. Dit heeft er dan wel weer voor gezorgd dat ik extra veel foto's kon maken. 

Nadat we nog veel meer van Rome hadden genoten, bezochten we Vaticaanstad terwijl de zon onderging. Wat was dat mooi! Hierna waren we zo moe dat we een taxi namen die ons naar onze mobile home kon brengen en gingen we slapen.

Liefs,

Amber 

Wat is jouw favoriete foto van mijn trip in Rome?

Comments

  1. oooooh rome lijkt me zo mooi, en ja, fijn om plaatsen te bezoeken waar je eerder over geleerd hebt, dat voelt een beetje magisch aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh ik wil ook zooooo graag eens naar Rome! Die stad lijkt me echt zo magisch! Kei schone foto's!

    BeantwoordenVerwijderen