Met mini Ronaldo door Napels • Italië 2018

zondag 2 september 2018

Voordat er hier opeens voetbalfans op mij afstormen om te zeggen da Ronaldo duidelijk niet bij Napels speelt, wil ik je even duidelijk maken dat ik mij daar van bewust ben en dat ik weet dat CR7 bij Juventus speelt 😉. Geen paniek dus, hier en daar zit er nog wel een beetje verstand van sport. *kuch kuch* Eigenlijk had ik gewoon gebrek aan een titel en toen ik door mijn foto's ging kwam ik dus op deze titel. Lees dus maar verder, dan zie je waarom. 


5 augustus 2018


Ondertussen zaten we al in Napels, de stad waarbij onze Mertens speelt. (lees: eh eh, voetbal hé). Zelf had ik nog niet echt al te veel van de steden opgezocht die we zouden bezoeken. Ja, ik heb naar pinterest gekeken en gezegd welke dingen ik zeker wilde zien, maar verder liet ik me gewoon verrassen. 
Als ik heel eerlijk moet zijn, kan ik mij om de een of andere reden niet zo heel veel van Napels herinneren. Zelfs niet wanneer ik terugkijk naar mijn foto's. Daarom zijn hier mijn foto's van Napels. Mijn artikel van Rome wordt waarschijnlijk lang genoeg om deze goed te maken. Liefs, 

Amber
Comments

  1. Wat hebben je foto's een fijne sfeer! Ik wist niet dat Mertens in Napels voetbalt, weer wat geleerd haha :)

    BeantwoordenVerwijderen