Wa was het nu weer? Alberobello • Italië 2018 #6

donderdag 30 augustus 2018
Laura deelde het ook al in haar artikel, maar we hadden het heel moeilijk met de naam van dit stadje. Mini stadje nummer 6, Alberobello. Alberobello staat bekend voor zijn witte huisjes. Allee, 'bekend' want ik en Laura hadden er nog nooit van gehoord. Wat ik er kort gezegd van vond? Super schattig! 4 augustus 2018 


Nee, dat is geen foutje. Na ons bezoek in Bari overdag gisteren, zijn we die middag nog verder gereden naar Alberobello. Eigenlijk kan ik er ook niet meer over zeggen dan het feit dat het super schattig was. Ik denk daarom ook dat je het vandaag zal moeten doen met de foto's die ik daar genomen heb. 
Wat ik wel nog zeker kwijt wil, ga er zeker eens naartoe. Je kan er echt heel mooie foto's maken. Ik heb alleen niet meteen het verstand en het geduld daarvoor, maar als jij dat wel hebt, stuur dan zeker eens een van je travel foto's op, dat vind ik altijd leuk om te zien. 
Liefs, 


Amber

Comments