Grote waterval, kleine kat en kleinere kabouters • Oostenrijk 2018 #5

zaterdag 18 augustus 2018
Een paar dagen geleden gingen we al naar een kleine waterval in de buurt van waar we verbleven, tevens de dag waarop ik veranderde in roodkapje. Vandaag zouden we een grote waterval bekijken. Het blijft cool dat de natuur zo'n prachtige dingen kan creëren, zonde dat wij het allemaal kapot moeten maken, maar bon. Op naar de waterval.


De wandeling naar boven was veel korter dan we hadden verwacht, we konden gewoon met de trap gaan, maar het was wel echt de moeite waard om een keer te zien. Ik weet verder niet zo goed wat ik kan vertellen over een waterval, maar gelukkig is dat niet waar onze dag eindigde. 
Toen we weer beneden waren, maakte we een stop bij het caféetje dat onderaan de waterval was. Ze hadden er geitjes, konijntjes, kippen, pauwen en super schattige kittens. Terwijl we gezellig onze drankjes zaten te drinken en aan het babbelen waren, kwam er een man die aan het tafeltje naast ons zat naar ons toe met één van de kittens in zijn handen en zette haar op onze schoot. Die kitten was echt zo enorm schattig, ik wou haar echt mee naar huis nemen en toen zag ik dat er nog eentje rondliep. Ze speelde zo heerlijk samen, I loved it. 
Onze drankjes waren op, maar onze dag zat er nog niet op, we zouden nog even langs een soort van kabouterparkje gaan. Dat was alleen veel kleiner dan verwacht. We stonden opeens in de achtertuin van iemand om naar haar ini mini kabouterpark te kijken. Gelukkig vonden we dat met zen alle best grappig. 


We gingen nog even iets eten boven op de berg en dan was het alweer tijd om terug te gaan naar ons hoteletje om een spelletjes avond te houden. 

Liefs, 


Amber

Comments