Tipsy door Ventië • Italië 2018 #1

zondag 26 augustus 2018
Onze eerste stop in Italië was een verdronken stad, beter bekend als Venetië. Met een mobile home parking zoeken is best nog wel een dingetje en zeker in een stad waar eigenlijk geen auto's rijden, maar bootjes varen. Gelukkig wisten we nog een parking zijn en hebben we ons daar geparkeerd na onze aankomst.


29 juli 2018 


Het was al tegen de avond toen we aankwamen op onze bestemming, maar omdat we niets van onze uren verloren wouden laten gaan, zijn we meteen de busboot opgestapt om Venetië te gaan verkennen. Tijdens onze wandeling kwamen we een kraampje tegen dat cocktails verkocht en besloten we om er een paar te proberen. Ik koos voor een moijto. Was dat even een tegenvaller haha, ik kreeg vooral rum. Opgeteld met heel weinig slaap, weinig eten in mijn maag en het feit dat ik echt niet veel drink was dat dus niet zo'n fantastisch idee. Tipsy it was en zo liep ik de rest van de avond draaierig door Venetië. Op zich hebben we deze eerste avond niet zo heel veel gezien, maar dat maakte niet zo veel uit want wat we al zagen was super gezellig en we zouden morgen toch weer terug gaan. 30 juli 2018 Vandaag zouden we naar het San Marco plein en Murano gaan. Ik kon me nog van vroeger herinneren dat er op het plein heel veel duiven zaten, maar die waren dit jaar op vakantie denk ik, want ik heb er niet veel gezien. Murano staat bekend voor zijn handgemaakte glas en hoe dat allemaal gemaakt wordt, mochten we gratis bewonderen in een winkeltje. Jammer genoeg is handgemaakt glas net iets te duur voor wat het is, anders had ik graag een souveniertje van Murano willen meenemen, maar dat heb ik toch maar niet gedaan.  
De bts van Laurastique

Ventië was in elk geval een mooie stad om mee te beginnen. Ik wilde al meteen veel meer zien van Italië. Morgen: RiminiLiefs, 

Amber

Comments

 1. Ooh, mijn muggenbeten op die laatste foto hahahah, ik wist niet dat het zooo erg was...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, da komt misschien ook door al het extra roze in de filter. Hoewel die beten inderdaad wel gigantisch waren ja... :p

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige stad! Dit is echt nog een plek dat op mijn lijstje staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh zo mooi daar!! de eerste avond al direct zat, amber toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah erg hé! Ik drink dus echt bijna nooit dus als ik alcohol naar binnen kiep gaat het snel mis blijkbaar :8

   Verwijderen