Babygeiten aanval en oog in oog met een lynx • Oostenrijk 2018 #2

woensdag 15 augustus 2018
Mijn vakantie avontuur was nog maar net begonnen en ik had al grenzen verlegd door te gaan rodelen en plannen te maken voor een minimalistischer leven. Als je niet weet waar ik het over heb, dan raad ik je aan om het artikel van gisteren even te lezen. Vandaag ga ik het hebben over onze trip naar de dierentuin, maar vooral heel veel foto's delen die ik daar heb genomen. 
20 juli 2018

Nadat we gisteren de hele dag op familiebezoek zijn geweest, was het vandaag tijd om te gaan wandelen door de dierentuin. In deze dierentuin kan je alleen maar dieren vinden die je in Oostenrijk kan vinden en krijg je bij het binnengaan een zakje voer dat je aan verschillende dieren mag uitdelen. Mijn zusje vond dat echt geweldig en wou het liefst de hele dag eten geven aan de dieren, maar dat zal je wel merken op de foto's. 


Ik weet niet of ik nog meer moet zeggen bij al deze foto's, maar ik ben en blijf nog steeds Amber en ik praat graag dus. De foto van de bergen is trouwens genomen door mijn zusje, hoe cool is die? Het lijkt echt op een schilderij of zo! Wat ik zo leuk vond aan deze dierentuin was 1) dat je de dieren daar mocht voeren en 2) dat je er echt heel dicht bij de dieren kon komen. Hierboven die je een lynx echt een super prachtig dier, maar ook een dier dat ik toch liever niet in het wild tegenkom. Door deze dierentuin kreeg je toch de kans om het dier van heel dichtbij te bekijken en dat vond ik zo cool! Ook het feit dat de dieren echt in de natuur zitten en niet achter glas deed mijn dierenhart goed. In tegenstelling tot de dierentuinen bij ons, zie je dat de dieren zich hier echt goed voelen en goed verzorgt worden en dat vind ik echt magisch. Misschien moeten jullie doorheen deze vakantie verhalen even een blaadje bijhouden om te tellen hoe vaak ik het woord magisch ga gebruiken, want spoiler alert, dat gaat nog heel vaak gebeuren. 

Trouwens, ik wil later ook echt een geit! Jullie hebben het misschien al gezien op Instagram, maar ik wil ondanks het feit dat er een geit mijn zusje aanviel, wat zowel hilarisch was als verschrikkelijk erg omdat ze erg schrok en super hart moest huilen, wil ik echt een geitje later. Het geitje rook trouwens restjes eten in het tasje dat mijn zus droeg waardoor het op twee poten ging staan tegen haar. Het sprong met andere woorden een beetje op haar, ze had geen pijn hoor, maar was vooral heel erg geschrokken. Was ik even blij dat het maar een kleine geit was die op haar sprong en niet die dikke die op mij wilde springen. 

Tot morgen voor hoogtepunt nummer drie van mijn Oostenrijkse avontuur! 

Liefs, 


Amber 
Comments