Vanboven op de toren • Oostenrijk 2018 #7

vrijdag 24 augustus 2018
Daar was het uitzicht prachtig. Vandaag was mijn voorlaatste dag in Oostenrijk, morgen werd ik opgehaald om door te rijden naar Italië, een reis die net zo mooi beloofde te worden. Vandaag zouden we boven op een toren gaan staan om van daaruit te genieten van het uitzicht. 

27 juli 2018 

Hoewel ik in mijn achterhoofd al dacht aan het feit dat dit mijn voorlaatste dag was, heb ik er toch nog het beste van gemaakt. We konden kiezen of we met de lift of met de trap naar boven zouden gaan en omdat ik niet echt zin had in trappen, heb ik maar de lift genomen. 

De toren had 12 verdiepen waarop je kon genieten van een uitzicht over prachtig blauw water. Ook daar werd mijn hoogtevrees op de proef gesteld, maar ik genoot te erg van het uitzicht om er echt last van te hebben. 
Verder heb ik niet echt meer veel te vertellen over onze trip naar de toren, maar omdat dit het laatste verhaal uit Oostenrijk is, wil ik toch nog wel even kort iets zeggen. 

Oostenrijk was echt geweldig. Ik voelde me er helemaal door opgeladen uitgerust en gelukkig. Het was echt super en ik ben erg blij dat ik deze reis mocht meemaken. Bedankt dat ik mee mocht lieve familie! Love you all! Bedankt om mij na al die jaartjes dat ik jullie niet ben komen bezoeken in Oostenrijk weer allemaal heerlijk te omarmen en mijn Duits weer een beetje op te krikken. Jullie zijn schatten! 

Liefs, 


Amber

Comments