Mijn verhaal kwijt en roodkapje spelen • Oostenrijk 2018 #3

donderdag 16 augustus 2018
In deze serie van Oostenrijkse avonturen, ga ik het hebben over acht verschillende hoogtepunten. Vandaag zijn we alweer aan hoogtepunt 3 aangekomen, een hoogtepunt dat misschien niet heel veel te maken heeft met Oostenrijk zelf, maar wel met mij en mijn leven. Wie mij volgt op Instagram of Facebook heeft het hoogstwaarschijnlijk al gezien, wie niet nog niet, maar lees in beide gevallen toch maar verder. 


22 juli 2018 

Het zou een spannende dag worden, dat wist ik al voor ik vertrokken was. Dat wist ik al toen ik mijn artikel doorstuurde naar 'Badass Magazine' en ik een mail terugkreeg met de datum waarop mijn artikel online zou komen. 22 juli is sowieso al een dag die als 'speciaal' in mijn agenda staat, maar nu vind ik hem nog specialer. 22 juli 2018 was de dag waarop ik een heel shitty hoofdstuk uit mijn leven deelde met het wereld wijde web om er zo een soort van punt achter te zetten. Misschien was het eerder een puntkomma ach ja, het was in elk geval een begin van iets nieuws. 

Je kan het artikel lezen door hier te klikken als je dat nog niet gedaan hebt. Ik heb het geschreven met een emmer vol aan tranen omdat het zo persoonlijk en moeilijk was om die wonden weer open te scheuren. De reacties die ik er op heb gekregen hebben me ook in tranen gekregen. Iedereen was zo lief en was zo open over waar zij doorheen gaan, ik voelde me zo gelukkig door het feit dat mensen steun vonden in mijn boodschap, maar ook om het feit dat het er eindelijk uit is. 

Wat er in Oostenrijk gebeurde ondertussen? We trokken naar een waterval in de buurt van waar we verbleven. Tijdens het wandelen zagen we een paar eetbare paddestoelen op de weg en al snel veranderde onze wandeling in een paddestoelen zoektocht en hoewel roodkapje geen paddestoelen plukt in het bos, voelde ik me toch echt wel roodkapje. Het was een rustig dagje dat ik met kriebels van enthousiasme en tranen in mijn ogen heb overleefd en hoewel er in jullie ogen misschien niet al te veel spektakel in deze dag zat, het was voor mij de dag waarop er een nieuw hoofdstuk zou beginnen en alleen daarom hou ik van deze dag. Liefs, 

Amber 
Comments

 1. Je mag echt trots zijn op jezelf hoor! Op wat je wél al allemaal bereikt hebt, en ook jij komt er wel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah lieve Amber, je bent zo'n mooi persoon! Van binnen en van buiten! Onthoud dat! <3 En oh hoe weet je welke paddestoelen eetbaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awww wat een lief compliment! Word er helemaal warm van vanbinnen :)
   Hihi, dat weet ik niet, maar een deel van mijn familie woont in Oostenrijk en die plukken er vaak paddestoelen. Ik moest opzoek gaan naar heel fel oranje stengels, die waren blijkbaar eetbaar en daar zouden ze dan soep van maken of ze in een omelet kiepen, maar we hadden er niet genoeg om dat te doen.

   Verwijderen
 3. Ik vind het echt nog steeds zo moedig van u om dat verhaal te plaatsen!! Echt heel goed van u!! Je weet dat je bij mij altijd terecht kunt! Je bent echt een topper, Amber, echt waar!!! <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen