Mini Ancona das reuze • Italië 2018 #3

dinsdag 28 augustus 2018
Wie kent weet er welk woord er in de plaats van Ancona staat in de originele zin? Ik wist geen goede titel te bedenken, maar omdat Ancona zo klein is, kwam ik op dit. We zijn er met andere woorden niet zo heel erg lang geweest en ik heb er niet zo veel over te vertellen, maar ook dit plekje verdient een plekje op mijn blog.2 augustus 2018 

Met vijf mensen slapen in een mobile home is niet echt een pretje. Zeker niet met die gigantisch warme temperaturen. Omdat iedereen dus al super moe was en echt even deftig moest slapen, besloten we om in Ancona in een hotel te overnachten. 

Nadat we hadden ingecheckt en onze spullen op de kamers hadden gedropt, trokken we het stadje in. Ook in Ancona hadden ze leuke winkels, net als in Rimini, maar verder was er naar onze mening niet erg veel te zien. Omdat het al redelijk laat was toen we in Ancona waren aangekomen, gingen we in Ancona ook opzoek naar eten. It's all about the food you know. Jammer genoeg vonden we niets dat ons aansprak. We besloten dan maar om in het hotel te eten. Goede keuze, want het eten was er superlekker. We genoten nog van onze avond in het hotel en kropen vroeg ons warme bed in om eindelijk nog eens goed te slapen en omdat we die ochtend natuurlijk op tijd aan het ontbijt moesten zitten. Ooh en voor wie het wil weten, het ontbijt was ook geweldig. 

Het hotel waarin we verbleven was hotel Ego trouwens. 


Anyway, dit was hoe ons verblijf in Ancona er uit zag. 

Liefs, 


Amber

Comments