Sushi in Rimini • Italië 2018 #2

maandag 27 augustus 2018




Nadat we een nacht op een camping hebben gelogeerd om even aan het zwembad te luieren, was onze volgende stop Rimini. Rimini was eigenlijk een stadje waar ik nog nooit van had gehoord, maar wat was het er schattig! Ooh en ze hebben er geweldige sushi, das voor deze meid ook wel leuk om weten. 



1 augustus 2018 





Na onze aankomst in Rimini hadden we best wel dorst. We besloten dus om meteen even een plekje te zoeken waar we konden drinken. Niet veel later zaten we op stoeltjes met een drankje in de hand. Bestellen ging vaak wel moeizaam omdat ze niet overal een Engelstalige kaart hadden, dat hebben we dan maar opgelost door naar de prentjes te kijken en te wijzen naar wat wij er lekker vonden uitzien. 



Het eerste wat we deden was een wandeling maken naar het strand. Gelukkig weet iedereen dat Amber en zand niet samengaan en zijn we er niet erg lang gebleven. Iets later trokken we naar het centrum van Rimini en daar bleken allemaal super leuke winkels te zijn.  Na al het shoppen kregen we best honger en omdat we al een paar keer langs verschillende Sushi restaurants waren gewandeld, besloten we om Sushi te eten. We belanden in Noi Sushi en aten er de beste sushi die we al ooit hadden gegeten. We vroegen om een verrassingsmix van hun verschillende sushi's en dat was echt een goede keuze om te doen. Op die manier kregen we eens iets nieuws op ons bord in plaats van wat we meestal altijd bestellen. 



Hierna bestelde we ook nog een assortimentje van de desserten zodat we die met zen alle konden delen en heerlijk dat die waren. Eén van die desserten was tiramisushi, I mean hoe creatief is die naam? Je kreeg dus tiramisu die opgerold was als sushi en ik was verliefd. Ooit ga ik dat ook maken en dan deel ik dat wel eens op mijn blog. 



Na het eten gingen we stilaan weer naar onze mobile home om een slaapplek te vinden en sloten we da dag af. 



Liefs, 

Amber



Morgen: Ancona 

Wat is jouw favoriete sushi?

Comments

  1. Nou, ik houd helaas niet zo van sushi.. haha. Maar, desserts klinkt altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh tiramisushi, hoe geweldig is dat?? Haha, klinkt echt allemaal kei lekker!!

    BeantwoordenVerwijderen