Bucketlist // Op de Eiffeltoren staan

woensdag 22 augustus 2018

Foto gemaakt van op de Eiffeltoren met zicht op wat er zich onder de Eiffeltoren afspeelt.
In oktober 2017 verloor ik mijn hart aan Parijs tijdens onze klasdagen. Nog vaak denk ik terug aan het gevoel dat die stad me gaf. Iets wat ik eigenlijk niet met woorden kan omschrijven. Ik kreeg toen echter niet de kans om de Eiffeltoren te beklimmen, maar dat werd goedgemaakt op 20 augustus 2018. En ik moet zeggen, die ervaring heeft mij nog verliefder gemaakt op Parijs.

Ik vind het tot op de dag van vandaag nog altijd super gek dat er boven in de Eiffeltoren een groot restaurant en winkels te vinden zijn. Wanneer je van beneden naar boven kijkt, zou je toch echt denken dat het daarboven totaal niet groot is, hé? Niets is echter minder waar. De Eiffeltoren is echt immens en het uitzicht is er prachtig. 

Moest je ooit de kans krijgen om eens naar de top van de Eiffeltoren te gaan, moet je dat echt eens doen. Zeg da ik het u gezegd heb. 

Note: dit artikel werd geschreven op 4 augustus 2021 daar 'project bucketlist' oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd daar hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments