Alles voor het uitzicht • Oostenrijk 2018 #6

donderdag 23 augustus 2018
We hadden ondertussen al van alles gedaan, maar echt veel gewandeld hadden we nog niet. We zouden dus naar een bepaalde berg rijden om daar een grote wandeling te maken en naar beneden te komen met een rodelbaan. Dat plan liep alleen niet helemaal zoals verwacht.

26 juli 2018 Het was de bedoeling dat we onze auto ergens beneden zouden parkeren om naar boven te wandelen, maar uiteindelijk stonden we per ongeluk al boven geparkeerd. Niet goed wetend wat we nu zouden doen stonden we een beetje te koekeloeren en zagen we plots dat er op de plek van de rodelbaan (waar we dus naast stonden) ook een soort van speeltuin met allerlei activiteiten was, dus zijn we dat maar gaan doen. Alexx vond het geweldig en dat is wat telde natuurlijk. Iets later gingen we middageten en besloten we om toch nog even een wandeling te maken voor we de rodelbaan naar beneden zouden nemen. 


Oké dus het plan: nog een stuk naar boven wandelen met een volle maag. 

Het resultaat: Wat een verdomd slecht plan! Het stuk naar boven was veel steiler dan verwacht en was zeer moeilijk te beklimmen op een volle maag, toch hebben we doorgezet, want we moesten toch echt wel even een foto maken van dat uitzicht. Was het uitzicht het waard? Goh, zeg jij het maar. 
Foto's gemaakt, weer naar beneden en een ijsje gegeten. Klaar om de rodelbaan op te kruipen. Niet bang deze keer want deze karretjes gingen vast, waardoor je er niet uit kon vliegen. Volle gas vooruit en een dikke kilometer naar beneden om de dag af te sluiten. 

Liefs, 

Amber

Comments

  1. haha, lijkt me idd niet zo ideaal als je net hebt gegeten, maar ja, je hebt het gehaald!!! & echt een kei schoon uitzicht!!

    BeantwoordenVerwijderen