Bucketlist // Naar een filmpremière gaan

donderdag 12 december 2019

Benieuwd naar welke films er speelden in de Kinepolis, scrolde ik door het filmoverzicht toen ik plots ik tegenkwam waar ik iemand een heel groot plezier mee zou doen moesten we daar naartoe gaan. Een beetje over en weer geloop tussen het winkelwagentje en mijn mama later, was ik twee tickets voor de bioscoop rijker en kon ik dit item van mijn bucketlist schrappen. 

Op 4 december 2019 nam ik mijn broertje mee naar de filmpremière van Project Gio, de film van de welgekende youtuber Gio Latooy en familie. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik dit item liever met een ander soort film had willen afvinken, maar goed. 

We waren ruim op tijd zodat we zeker vooraan konden staan en konden daardoor als eerste een glimp opvangen van de familie Latooy. Niet veel later kwamen er nog andere bekende gezichten de inkomhal van de Kinepolis binnengewandeld die ook naar de film kwamen kijken en begon de hal zich verder te vullen met Gio fans en hun entourage waardoor al snel duidelijk werd dat ze er aan kwamen. 
Mijn broertje kon met de familie op de foto dankzij een lieve vrouw die hem opnieuw vooraan in de rij duwde nadat iedereen hem had voorgestoken. (Lees: Nog eens heel erg bedankt mevrouw!) En dan was het alweer tijd voor de film. Of de film mijn ding was? Neen, dat zeker niet... Natuurlijk moest ik hier en daar wel lachen, maar geloof me, je hebt al beter gezien. Al bij al vind ik wel dat deze dag 4/5 verdiend heeft.

Ben jij al eens op een filmpremière geweest?


Note: dit artikel werd herschreven op 19 september 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments