Bucketlist // muzikale doelen

dinsdag 3 december 2019

Optreden van Mabel
Rode Neuzen Dag is een inititief waar ik echt voor de volle 100% achter sta en daarom was ik ook echt ontzettend blij toen ik op 29 november 2019 naar het grootse Rode Neuzen concert kon gaan. Tot mijn grootste verbazing, mocht ik die dag ook meteen 2 items van mijn bucketlist schrappen. 

Het eerste doel dat afgevinkt kon worden, was het live zien van Mabel. Ik was zo ontzettend verbaasd toen ik Mabel op de lijst zag staan van mensen die er zouden komen optreden, maar ik was nog verbaasder over het feit dat de meeste mensen in de zaal totaal niet wisten wie Mabel was. Echt luid werd er dus niet meegezongen, maar ik heb enorm van haar korte optreden genoten. 

Mabel live zien krijgt dus een dikke 5/5. 

Optreden van Blackwave
Doel twee dat ik die avond kon afvinken, was het live zien van een band die ik niet ken. De bent in kwestie was Blackwave, een Nederlandstalig rapduo waar ik tot op Rode Neuzen Dag dus nog nooit van had gehoord. Helaas viel deze band bij mij niet echt in de smaak. Ik verstond heel weinig van wat ze aan het rappen waren, dus was ik stiekem best blij dat ze alweer snel het podium af waren. Sorry not Sorry. 

Dit doel krijgt van mij een 3/5. Het was zeker leuk om eens een nieuwe band te leren kennen, maar het was best jammer dat de band uiteindelijk toch niet in de smaak viel.

Heb jij al eens een band live gezien die je niet kende?

Note: dit artikel werd geschreven op 18 september 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments