Bucketlist // Een briefje achterlaten in een boek van de bib

zaterdag 7 september 2019

Gisteren trok ik naar de bib om een briefje achter te laten in een boek. Ik vond het best wel spannend omdat ik niet wou dat iemand het zag. Daarom deed ik alles snel snel en trok ik geen foto van het briefje in het boek zelf, maar ik beloof je dat ik het er heb in geplakt. 


Ik heb achteraf gezien wel spijt dat ik maar één briefje heb achtergelaten, want eigenlijk moeten we toch echt wel veel liever zijn voor iedereen hé. Moest ik nog eens in de bib zijn, dan doe ik het nog eens, maar dan laat ik gewoon nog meer briefjes achter. Gewoon, omdat het kan.

Fungehalte

Deze funtiviteit krijgt van mij een 3,5/5. Het idee erachter vond ik eigenlijk veel leuker dan mijn persoonlijke uitwerking ervan, dus vandaar de lage score. Het lijkt me wel echt heel leuk om dit een keer opnieuw te doen, maar dan beter. Het is toch gewoon zalig om te weten dat je andere heel blij hebt gemaakt met iets heel kleins. 

Heb jij al eens een briefje achtergelaten in een boek van de bib?

Note: dit artikel werd geschreven op 25 juli 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments