Bucketlist // Zwemmen onder de sterren

vrijdag 9 augustus 2019

Op 8 augustus 2019 deed ik nog eens iets dat op mijn bucketlist stond. Het was donker, het was nat en het was koud en eigenlijk was het helemaal niet spectaculair, maar het was wel fun. Mijn broertje en ik zwommen namelijk onder de sterren van Frankrijk.

Vakanties zijn de perfecte moment om dingen van je bucketlist te schrappen en daar maakte ik dan ook met veel plezier gebruik van. Ik ging eindelijk zwemmen onder de sterren.

Zwemmen onder sterren, ik had het gek genoeg nog nooit gedaan en dat terwijl het helemaal niet zo een speciaal iets is. Tijdens het zwemmen viel mij tot mijn grootste spijt pas op hoe vervuild onze lucht eigenlijk is. Ik kon bijna geen enkele ster zien. 

Fungehalte

Ondanks de weinige sterren en de kou, krijgt deze funtiviteit van mij alsnog een 3,5/5. Ik heb enorm genoten van dat moment met mijn broertje en het maken van een nieuwe herinnering, dus ik kan het je zeker aanraden om dit ook eens te doen met mensen waar je van houdt. 

Note: Deze post werd herschreven voor Ambers Things op 19 juli 2021 daar ik "Project Bucketlist" oorspronkelijk deelde op Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog. 

Comments