Bucketlist // in pyjama een horrorfilm zien in de cinema

donderdag 11 juli 2019

7 juli trok ik, samen met R in pyjama naar de cinema om twee doelen van mijn bucketlist te schrappen. 
In het begin voelde ik mij wel raar, zo in mijn pyjama, maar dat gevoel verdween toen we eenmaal binnenkwamen in de Kinepolis. Blijkbaar gaat bijna iedereen zo gekleed naar de cinema voor de laatste film van de avond. Doel één werd dus succesvol afgevinkt.

Het tweede bucketlist item dat we die avond van mijn bucketlist zouden vinken, was het kijken van een horrorfilm in de cinema. Sterker nog, we keken hem zelfs in 4D. Toen R aan mij vroeg of ik 
naar Annabelle wilde gaan kijken, moest ik eerst heel erg lachen en al helemaal toen hij vroeg of we hem dan in 4D zouden gaan kijken. Uiteindelijk zei ik ja en een uurtje later stonden we al in de cinema. Beide zenuwachtig voor wat er komen ging, want van horror zijn we beide niet zo een grote fan. 

Fungehalte

Uiteindelijk bleek de film gelukkig helemaal niet zo eng te zijn als ik had gedacht en de avond/nacht was er één om nooit meer te vergeten. Op zulke momenten besef je nog maar eens dat de leukste dingen gebeuren wanneer je uit je comfort zone stapt. Daarom krijgt deze funtiviteit van mij een dikke 4,5/5. Zeker ook eens doen dus. 

Note: deze post werd herschreven voor Ambers Things op 18 juli 2021 daar ik "project bucketlist" oorspronkelijk deelde op Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments