Things that made my week...#2

dinsdag 10 november 2020

Schaduw van vrouw met dot op een witte muur tijdens zonsopgang.

De eerste week van november, het was de week waarin we eindelijk onze nieuwe keuken kregen, waarin ik om 6u30 werd wakker gemaakt door vrolijke Nederlanders en eentje waarin zingen een van de dingen was die centraal stond. Het was een week waarin ik ondanks de shit die er achter de schermen plaatsvindt toch nog wist te genieten van de kleine dingen.

1 - 8 november 
 • Ontdekken dat Chrostin mijn berichtje beantwoord heeft, maar eigenlijk vooral dat ik de kans kreeg om haar te bedanken voor wat zij doet voor jongeren die het moeilijk hebben. 

 • Om 6u30 worden wakker gemaakt door een gevoel van stress in huis omdat de keuken werd geleverd en niemand op de hoogte was van hoe vroeg de leveranciers hier gingen zijn. 

 • Leverancier: "Dit is echt hele goede koffie mevrouw, zoiets kennen ze bij ons in Nederland niet hoor." Mijn gedachten: oooooh dat is waarom ze het daar een bakje pleur noemen! 

 • Oogcontact maken met werkman M, nadat werkman P commentaar op hem gegeven had, direct weten wat hij bedoelt om vervolgens beide met onze ogen te draaien en gelach te onderdrukken. 

 • Werkman P die vroeg of hij gebruik mocht maken van de wc. Ik die daarop meteen 'ja natuurlijk' op reageerde om me dan af te vragen wat hij had gedaan als ik nu heel serieus nee had gezegd. 

 • Dit nummer: 
 • Deze videoclip: 

Hoe zag jouw eerste week van November er uit? 

Comments

 1. Dat van die koffie, ik moest stiekem zo hard lachen! En eh Minefields is direct aan de playlist toegevoegd, bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ben ik blij dat mijn artikeltje een lach op je gezicht heeft getoverd en al helemaal omdat ik heb mogen bijdragen aan je playlist. Graag gedaan! <3

   Verwijderen
 2. Haha, wat heb je dit heerlijk geschreven. Enorm leuk om te lezen! Ik ben nu wel heel benieuwd naar Belgische koffie...:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Also, an vind ik dat we na de corona eens moeten afspreken in Antwerpen zodat je het kan komen proberen :D

   Verwijderen
 3. Heerlijk nummer, thanks voor de tip. En zeker een leuk lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen