Things that made my week #7

maandag 29 januari 2024

Meer stilstaan bij de kleine dingen in het leven, ik moet het opnieuw wat vaker doen. Dus begin ik opnieuw met het bijhouden van lijstjes vol zaken die mij blij maken. Iets anders heb ik daar verder ook niet over te vertellen, dus voila, bij deze het lijstje van afgelopen week: 


22 - 28 januari

Het is maandagochtend, 8u. Ik heb nog 5u voor mijn examen begint en dan zie ik plots dat er geen bus rijdt die mij tot een station kan brengen. De liefde was thuis, in Hasselt, dus die kon voor deze ene keer ook niet voor taxi spelen. Kort samengevat: er ontstond grote paniek. Gelukkig was daar: 
  • de mama van/en beste vriendin L. die in hun auto sprongen om me op te pikken. 
  • na het examen even afkoelen met cocktails en bitterballen samen met de girls. 
  • donderdag dan eindelijk mijn laatste examen afleggen
  • en dit vieren met balletjes van de Ikea, waar we dankzij een bon uit mijn Ikea adventkalender maar €5,55 voor moesten betalen. Score! 
  • vrijdag kon ik mezelf een heel klein beetje opladen dankzij het stralende zonnetje en een heerlijke zoete aardappelsoep van Soeperbowl Hasselt. 
  • het geluid van de vogeltjes. Lente? Is that you?
  • bij het instappen in de auto zeggen dat het tijd is voor de lente playlist om vervolgens lekker luid mee te zingen met kabouter Plop. Bon, bij deze stel ik voor dat we de rest van de winter overslaan. 

Wat was jouw favoriete moment van de week?

Comments