17/01/21 • Smile Safari Brussel

maandag 18 januari 2021

Mijn zus en ik zittend in een roze auto
Uitstap nummer twee van het jaar werd de wel gekende Smile Safari. De place to be wanneer je mooie en originele foto's wilt maken voor je blog en/of Instagram. 


Helemaal klaar voor de foto vertrokken we met ons drietjes (mijn zusje, H en ik) naar Brussel, klaar om ons zelfvertrouwen een heuse boost te geven. Bij aankomst ontstond er een heleboel verwarring over waar we nu precies moesten zijn, maar uiteindelijk hebben we het toch gevonden en konden we samen met enkele mama's, papa's en hun kinderen naar binnen. (Blijkbaar is het niet alleen leuk wanneer je content creator bent, maar ook met kinderen.) 

Ook dit keer zorgde corona ervoor dat de groep waarmee we binnen mochten niet zo groot was en we dus nergens moesten aanschuiven of wachten voor we op de foto konden. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet weet hoe druk het er in normale omstandigheden is, maar dat terzijde. 
Ik zittend in een bad vol geld in een paars/gouden ruimte
Onder de indruk van alle kleuren die we zagen begonnen we meteen te poseren. In het begin voelde dat wel een beetje gek aan, maar naarmate we er langer waren groeide ons zelfvertrouwen enorm en waren we niet meer verlegen om dat ene fotootje meer te maken. 

We hebben enorm gelachen. Niet alleen voor de foto, maar ook gewoon omdat we het allemaal zo leuk vonden. Met meer dan 700 foto's op het SD-kaartje trokken we huiswaarts, maar niet voor we nog even een pitstop maakte bij de McDrive.

Fun gehalte: 
Deze activiteit kan ik niets anders den een 5 op 5 geven. Ik voelde me de hele dag zo goed in mijn vel en genoot er echt met volle teugen van om mezelf eens om te toveren als een echt Instagram model. Deze activiteit is een aanrader voor iedereen die nood heeft aan een zelfvertrouwen boost, elke content creator en voor mama's en papa's met kindjes die zich enorm vervelen vanwege corona.  

Let op: De Smile Safari verhuist af en toe en zal dus niet voor eeuwig te vinden zijn in Brussel. De achtergronden die je op Instagram ziet verschijnen kunnen afwezig blijken te zijn omdat er niet genoeg plaats voor was op de huidige locatie. 

GOED NIEUWS! De Smile Safari is terug! Voor tickets en info klik hier en boost je zelfvertrouwen dit keer in Wijnegem.  

Comments