3/02/21 • "Picknick" op Linkeroever

woensdag 3 februari 2021

Skyline van Antwerpen getrokken vanop Linkeroever
Dit is eigenlijk een oude foto want ik was daarnet een foto vergeten maken, maar ons uitzicht kwam wel sterk overeen met dat van op de foto.
Vandaag sprak ik na lange tijd nog eens af met mijn meter om te praten over het leven, maar ook om te vieren dat ik officieel ben afgestudeerd (vrijdag mag ik eindelijk mijn diploma ophalen). Met regenwolken boven ons hoofd maakten we een kort wandelingetje om ons daarna op een bankje te zetten voor een leuke verrassing.

Plots was daar tiramisu en cava én niet veel later een regenbui. Met onze glaasjes en bordjes in de hand vluchtte we snel terug de auto in om toch maar weer droog en warm te zitten. Hoewel het picknickplan letterlijk in het water viel, was het toch ook wel een avontuurtje om niet snel meer te vergeten en ben ik enorm dankbaar voor een meter zoals de mijne. 

Ik raad het je enorm aan om ook gewoon eens te gaan picknicken wanneer het weer niet echt mee zit. Om taart te eten rechtstreeks uit de doos en om elke overwinning te vieren met roze cava (of kinderchampagne). Het leven is het feestje he, maar we moeten wel zelf de slingers ophangen.  

Comments