Bucketlist // Afstuderen aan de middelbare school

woensdag 17 februari 2021

Wie mijn leven volgt op Happybeat, weet dat ik in het zesde jaar van de middelbare school een erg moeilijke periode doorging. Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om die zwarte periode te combineren met het naar school gaan, maar door de hoeveelheid lessen die ik gemist had, kreeg ik eind jullie voor een volle klas te horen dat ik alsnog een c-attest behaalde. Ik kan u vertellen, mijn wereld stortte op da moment nog maar eens in, maar 1,5 jaar later kan ik dan eindelijk zeggen dat ik klaar ben met de middelbare school. FEESTJE!

Ik kan eigenlijk echt niet omschrijven hoe enorm blij ik was toen ik op 28 januari telefoon kreeg van het CVO met de mededeling dat ik geslaagd was en mijn papiertje mocht komen halen wanneer miss rona het toeliet. Niet dat ik het niet zag aankomen hoor, ik had voor bijna al mijn vakken een ruim voldoende gehaald, maar toch. Die bevestiging. Het was alsof die vrouw aan de andere kant van de telefoon zei dat ik mijn gevecht met mezelf overwonnen had. 

Dat ene witte papiertje, het staat voor mijn veerkracht, mijn doorzettingsvermogen en voor vrijheid. 

I did it you guys! Ondanks alle shit in mijn leven, heb ik het gewoon gedaan. #proudofmyself

Note: dit artikel werd geschreven op 4 augustus 2021 daar 'project bucketlist' oorspronkelijk een onderdeel vas van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd daar hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments