Things that made my week...#5

zondag 28 februari 2021

De laatste week van februari is bijna afgelopen, maar ooh wat heb ik mogen genieten van mooie momentjes! Ik kreeg eindelijk een nieuwe tattoo datum, zong opnieuw uit volle borst mee met een nieuw ontdekt nummer, moest wenen, had een enorm groot paniek moment en kreeg meer dan eens de slappe lach. Ooh februari, wat was je mooi! 

22 februari - 28 februari

 • Telefoon krijgen van Luna om mij te laten weten dat ik 9 maart dan eindelijk toch die tattoo op mijn lijf mag gaan zetten. I'm so excited!!! 
 • Mijn allereerste virtuele SEO les volgen en er al intens veel van leren 
 • Het briefje dat oma op tafel had achtergelaten toen ze naar de kapper was. "Ben naar Boom bij de kapper. Doei" moest er echt enorm van lachen
 • Enorm hard moeten huilen nadat ik een bepaald artikel gelezen had dat allemaal herinneringen naar boven bracht. En ja, da staat tussen de positieve dingen want het was nodig 
🚰
 • Na een hele lang tijd eindelijk de moed vinden om tegen een bepaald persoon te zeggen dat ik enorm trots op haar ben 
 • Ginny & Georgia kijken en me om de een of andere reden helemaal geïnspireerd voelen. 
 • De Happiness masterclass van @coachingjellen bijwonen en wederom enorm veel leren
 • Het nieuwe nummer van Teske dat eindelijk uit is! Heb er zelf wel een hele andere tekst voor bedacht maar ben echt dol op haar vibes! 

 • De woordenschat van mijn oma die maakt dat een vergiet plots een vergieterke werd en dat de zon nu 'diene zonnebol' heet. 
 • Of het feit dat mijn oma heel vaak het woord 'dinge' in haar zinnen gebruikt en ik maar moet weten wat 'dinge' is. Vooral geweldig wanneer je de volgende zin moet ontcijferen: Ja ge weet wel he, dinge ging naar dienen dingen om allee...ja, dinge te gaan halen 
 • Mijn gsm van de trap laten vallen...heel erg verschrikkelijk hard en lelijk, maar bij het oprapen alleen een deuk in de trap zien en verder niets...bedankt trap om jezelf op te offeren voor mijn gsm! 
 • Veel te laat de berichten van mijn Ecampus checken en zien dat ik 2 berichten heb van mijn leerkracht waarvan eentje bestond uit de vraag of ik het tijdens de volgende les wilde hebben over mijn blog...JA ABSOLUUT! oh wacht... die klas bestaat uit 45 man  die ik niet ken...#fml! 
 • Een boterham me choco en banaan tussen het croque monsieur apparaat...hmmmm 
Ooh wat hou ik van het bijhouden van deze lijstjes! Zo word ik er telkens weer aan herinnert dat ik echt niet veel nodig heb om intens te kunnen genieten van het leven. 

Wat was jouw favoriete moment van februari? 

Comments

 1. Wat leuk, ik wil ook Ginny en Georiga gaan kijken :). Ik kijk alleen eerst Designated surviver af, 2 series door elkaar heen gaat mij niet lukken... Wat een compliment dat je het over je blog mag hebben in de klas, ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen, is echt een leuke serie serie waarbij je niet moet nadenken. Ik kijk zelf dus echt altijd 700 series tegelijk hé, ik weet ook niet echt hoe, maar ik vind het veel fijner op die manier.

   Jaaa, een compliment is het zeker, maar ik vind het ook best wel eng...zeker omdat mijn blog totaal niet SEO-proof is en dus echt een voorbeeldje is van hoe het niet moet, maar goed, dat is waarom ik die cursus volg hé.

   Verwijderen
 2. Hahaha dat briefje van je oma, zalig! Mijn oma zegt ook heel vaak 'dinge' haha, misschien is dat iets typisch voor oma's :D En mmm, ik ga mij morgen ook een croqueske maken se!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat zou wel eens kunnen inderdaad! Geniet van je croqueske!

   Verwijderen
 3. Dat briefje van je oma is echt heel lief! En ik vond dat nieuwe liedje van Teske ook zo mooi, ik ben blij dat ze weer muziek heeft uitgebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ook! Kan niet wachten tot er meer nieuwe nummers uitkomen.

   Verwijderen
 4. Wat een lekkere week heb je gehad. En mooi dat je alle kleine dingetjes benoemd, heel dankbaar en mooi! En super schattig van je oma haha. Ook wel herkenbaar met mijn eigen oma :).

  BeantwoordenVerwijderen