Bucketlist // Geld verdienen door te bloggen

dinsdag 9 maart 2021

Back in 2015 begon ik met bloggen om meer gebruik te maken van mijn liefde voor schrijven. Ik had oprecht nooit verwacht dat er mensen mijn schrijfsels zouden lezen, er dingen van zouden leren en al helemaal niet dat ik er ooit zelfs een zakcentje mee zou verdienen. Op 8 maart 2021 kreeg ik echter voor het eerst geld gestort dat ik verdiend had door het hebben van een blog.

Laat ik beginnen met het feit dat het a) niet veel was en b) dat ik dit geld verdiend heb via het affiliatie programma van Bol. Ik vind zo een affiliatie programma echt een geweldige manier om een zakcentje bij te verdienen, want je hoeft er niets meer voor te doen dan het rondstrooien van je affiliatie linkjes.

Ik heb er dus eigenlijk niets anders voor moeten doen dan het delen van linkjes, dus die €16,25 is mooi verdiend, toch? 

Moest jij trouwens ook een website hebben dan raad ik het u echt aan om ook partner te worden van bol (zoek zelf maar even hoe dat je dat moet doen, ik beloof u alvast da het echt ni moeilijk is). Je kan uw linkjes dan delen op jouw website, maar je kan ze ook delen met vrienden en familie. Een makkelijkere manier om wat extra bij te verdienen, bestaat er niet als je het mij vraagt. 

Note: dit artikel werd geschreven op 4 augustus 2021 daar 'project bucketlist' oorspronkelijk onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd daar hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments