Bucketlist // Een tattoo laten zetten

woensdag 10 maart 2021

Het zetten van een tattoo is iets wat ik altijd al heb willen doen. Toch was het niet iets dat ik zomaar wilde doen. Ik wilde graag een tattoo met veel betekenis, gezet door iemand die ik volledig kon vertrouwen. Op 9 maart 2021 kwam mijn droom eindelijk uit en liet ik een belangrijk deel van mijn leven vereeuwigen op mijn lichaam. 

Zoals je kan zien koos ik ervoor om het getal 22 op mijn rug te laten zetten. 22, het is een getal dat veel voor mij betekend en dat verbonden is met vele stukken in mijn leven. Moest je daar meer over willen lezen, kan je hier klikken. 

Na een hele zoektocht naar een goede tattoo shop koos ik voor de Miss Fino Tattoo Studio van Wilrijk waar ik mij liet handpoken door de super getalenteerde Luna. Zij wist mij trouwens echt goed op mijn gemak te stellen wat maakte dat de stress die ik had voor het zetten van mijn tattoo verdween als sneeuw voor de zon. 

Om bepaalde vragen alvast voor te zijn: 
Neen, het deed absoluut geen pijn en het lettertype van mijn tattoo is mijn eigen handschrift. 

Fungehalte 

Het hele avontuur van het zetten van een tattoo (ontwerp kiezen, tatoeëerder uitzoeken en hem laten zetten) krijgt van mij een dikke 5/5. Ik vind de hele praatje over ja maar een tattoo heb je voor het leven en je kan  er spijt van krijgen persoonlijk echt dikke zever. Als jij een tattoo wilt, stop dan met twijfelen en laat hem gewoon zetten. Je leeft maar één keer en de kans is groot dat je meer spijt zult hebben omdat je het niet hebt gedaan dan dat je het wel hebt gedaan. 

Note: dit artikel werd geschreven op 25 juli 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments