Bucketlist // Mijn boekenkast volledig vullen

woensdag 10 maart 2021

Lezen is niet altijd mijn favoriete bezigheid geweest, maar sinds ik mijn liefde ervoor gevonden heb droom ik al van een gigantisch gevulde boekenkast. Uiteraard begint elke grote boekenkast met een kleine boekenkast en dus zorgde ik er beetje bij beetje voor dat boekenkast één gevuld werd. 

Ik moet toegeven dat de boekenkast vooral gevuld is met boeken die ik nog moet lezen, maar waar ik maar niet de tijd voor lijk te maken. Daarnaast moet ik ook toegeven dat ik echt intens gelukkig wordt van het kijken naar die op kleur gesorteerde planken. Het is niet voor niets dat ik er eigenlijk van droom om een grote gevulde kast te hebben. 
Het uitkijken naar het lezen van al die mooie boeken die ik tot hiertoe verzameld heb is trouwens ook enorm fijn en dus krijgt het afvinken van dit item een heuse 3,5/5. Want let's be honest, een boekenkast vullen is niet zo een spectaculaire activiteit.

Staan er meer gelezen of ongelezen boeken in jouw boekenkast?

Note: dit artikel werd geschreven op 19 september 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.


Comments

  1. Monroe is able to manufacturing nearly any type details to customer supplied designs and specifications. We stock a wide variety|all kinds} of supplies, and are well geared up with CNC machines, fixtures, tooling Shower Curtains and inspection tools. Monroe has assembled a comprehensive network of suppliers for processes such as laser and waterjet chopping, heat treatments, and plating. Quality is constantly monitored, aggressive bidding keeps costs lean. CNC milling machines are characterised by their capacity to rotate chopping instruments while holding the fabric workpiece/block stationary.

    BeantwoordenVerwijderen