Things that made my week...#6

zondag 14 maart 2021

Memorial museum PasschendaeleIk dacht dat het beter zou zijn om deze rubriek deze zondag even over te slaan. Ik had namelijk het idee dat er de afgelopen twee weken niet zo veel gebeurd was dat ik kon delen, maar niets bleek minder waar toen ik eenmaal begon te schrijven. Ik schrapte zelfs twee doelen van mijn bucketlist! 


28 februari - 14 maart 

 • Naar het Memorial museum Passchendaele gaan en genieten van het lente zonnetje. Het voelde stiekem een beetje aan als een vakantie. 
 • boek 6 van het jaar uitlezen
 • doel 12 van mijn bucketlist schrappen :D (morgen meer daarover, maar moest je te nieuwsgierig zijn, kan je wel gaan spieken.) 
 • voor het eerst betaald worden door Bol en dus voor het eerst geld verdienen met mijn blog én doel 60 van mijn bucketlist ook mogen schrappen
 • hoe milou toen ik mijn jas aandeed om opnieuw te vertrekken resoluut voor de deur ging liggen ondanks het feit dat ze me daarvoor volledig negeerde...of ja eigenlijk was dat niet leuk en moest ik enorm wenen omdat ik haar weer moest achterlaten 
 • mijn lieve buurvrouw die werk voor mij geregeld heeft 
 • jullie:

 • Mijn oma die heel serieus 'jha...ge moogt naar huis gaan' roept naar een zingende man op TV om dan zonder na te denken naar een andere zender zapt 
 • de laatste twee afleveringen van The good doctor seizoen 3. ZO VEEL emoties! 
 • iemand mogen helpen met Blogger omdat ik na 6 jaar te bloggen via Blogger een expert blijk te zijn volgens mijn SEO leerkracht
 • en omdat muziek iets is dat iedere week lijkt terug te komen: 
Wat heeft jou deze week doen lachen?

Comments

 1. Ik was ook écht niet goed van die seizoensfinale van The good doctor. Zoveel emoties, amai.

  BeantwoordenVerwijderen