Bucketlist // Een puzzel van 1000 stukken maken

dinsdag 6 april 2021

Voltooide New York puzzel van 1000 stukken
Puzzelen, het werd tijdens de lockdown plots een nieuwe hobby van vele mensen, maar zelf ben ik er nooit echt mee bezig geweest. Ik kon de fun er niet echt van in zien. Toch was ik benieuwd naar wat al die mensen plots vonden in dat puzzelen, dus toen ik mij realiseerde dat het in mijn eentje voltooien van een puzzel ook een kleinigheidje was dat nog op mijn bucketlist stond, begon ik ook eens aan een puzzel.

Het voelt enorm belachelijk om een artikel te wijden aan het maken van een puzzel. Ik bedoel, zo speciaal is dat ook niet, mensen doen het dagelijks en ik ben er zeker van dat iedereen die dit leest ooit al eens een puzzel gemaakt heeft. Waarom moet ik jullie dan in godsnaam laten weten wat ik vond deze benullige funtiviteit? 

Wel! Om jou te laten zien dat je niet alleen plezier kan maken wanneer je met vrienden bent of door gekke dingen te doen. Soms is er echt niet meer voor nodig dan goede muziek en een puzzel. 

Fungehalte

Ik snap wel waarom mensen tijdens de lockdown zo zot zijn geworden van puzzelen, het maakt je hoofd echt helemaal leeg. Of ik nu ook dagelijks aan de bak ga gaan met een puzzel, nee dat niet, maar nu ken ik wel een extra goede manier om mijn hoofd leeg te maken voor wanneer het nodig is. Daarom geef ik deze funtiviteit met veel plezier een 4/5.

Maak jij al eens een puzzel?

Note: dit artikel werd geschreven op 25 juli 2021 daar "project bucketlist" oorspronkelijk een onderdeel was van Happybeat. Deze rubriek werd echter verhuisd omdat hij beter past bij het concept van deze blog.

Comments