15/04/21 • Kanal Centre Pompidou

donderdag 15 april 2021

"spiegelselfie" van mijn zusje en ik gemaakt voor een discobol
Zoals dat meestal gaat, heeft instagram mij geïnfluenct om ergens naartoe te gaan. Dit keer door leuke foto's die ik voorbij zag komen getrokken in Kanal Centre Pompidou. Deze dag stond dus in het teken van moderne kunst.
Kanal Centre Pompidou is een kunstmuseum dat zich bevindt in een oude garage te Brussel noord en is een initiatief van Brussel met als doel meer cultuur naar de stad te brengen. Zoals je al aan de naam ziet, werkt het museum met het al gekende Centre Pompidou en kan je hier dus komen proeven van een klein beetje Parijs. 

Fun gehalte: 

Dit musea krijgt van mij 3,5/5. Ik heb hier ontdekt dat moderne kunst toch niet echt mijn ding is. Geef mij maar een chocolade museum waar ik ook echt iets van kan leren. 

Update: Helaas is het Kanal Centre Pompidou tijdelijk gesloten wegens verbouwingen.  

Comments