22/05/21 • Terrasje in de regen

zaterdag 22 mei 2021

Foto van voorbijgangers met een paraplu in handen genomen vanop een terras.
Vandaag mocht ik mijn zusje verrassen in Antwerpen. Zich compleet onbewust van het feit dat ik ook zou komen, gingen zij en H gezellig shoppen. Achter hen sloop ik stiekem mee de winkel binnen in de hoop dat ik mijn zusje kon doen schrikken, maar die had mij helaas al gezien nog voor ik de kans kreeg. Enkele winkels later werden de zakken enorm zwaar, begon het te regenen en wouden we iets gaan eten. Bij gebrek aan een andere optie gingen we zitten op het dichtstbijzijnde terras en aten we croques onder een parasol in de gietende regen.  


Hoewel de kans groot is dat we ondertussen allemaal al eens in de regen een terrasje gedaan hebben bij gebrek aan andere opties (merci he Rona!), wil ik iedereen die da nog ni gedaan heeft even meegeven dat ik het u absoluut kan aanraden. Het is eens iets anders en eigenlijk vind ik dat we vaak veel te veel zeiken op de regen. De regen kan ook gewoon gezellig zijn en uw eten of drinken smaakt just hetzelfde. 

Comments