Ik ben mijn leven beu • de start van iets nieuw

zondag 6 juni 2021

Ondertussen is het al zo lang geleden dat ik geschreven heb, dat ik niet meer weet hoe ik hier aan moet beginnen. Het makkelijkste zou zijn dat ik begin met: Ik ben mijn leven beu en daar ga ik verandering in brengen, dus laat ik het maar gewoon zo doen. Ik ben mijn leven beu en daar ga ik verandering in brengen. Lees hier het hoe wat en waarom. 


Wanneer ik dit schrijf, zit dit idee al een tijdje in mijn hoofd. Sterker nog, eind 2019 maakte ik een hele blog aan voor een soort gelijk project dat ervoor zou gaan zorgen dat 2020 het beste jaar ooit zou worden, maar de angst om uit mijn comfortzone te komen en niet veel later een pandemie, zorgden ervoor dat ik dat plan afblies. 

Ik kroop opnieuw in mijn cocon, deed de deur op slot en liet de wereld aan mij voorbij gaan. In het begin van de pandemie vond ik dat zo erg eigenlijk helemaal niet, hoewel ik daarvoor al iets van een 6 maanden thuis zat om te bekomen van mijn donkere periode. We deden het allemaal samen, iedereen was thuis en er was nergens sprake van FOMO. Na een tijdje drong het echter tot me door: mijn leven gaat aan mij voorbij. 

Ik heb door mijn donkere periode vele dingen moeten missen, waaronder verschillende schooluitstappen en mijn schoolbal. Het was ook daarom dat ik, aangezien ik aan de betere hand was, grootse plannen had voor 2020. Grootse plannen die zoals ik dus al zei, niet zijn doorgegaan. 
De foto's in dit artikel zijn getrokken in de Smile Safari te Brussel en zoals je kan zien, was het fun gehalte daar groot.
Ondertussen ben ik het, na opnieuw enorm veel klappen te hebben gekregen de afgelopen periode, kotsbeu en wil ik mijn leven terug in handen nemen. Ik wil plezier maken en genieten, herinneringen creëren en mijn 'future life' pinterestbord tot leven wekken dus dat ga ik doen met een nieuw project. Een project dat een soort van verlengde zal zijn voor Happybeat. Een project dat volledig van mezelf is, maar waar ik met heel veel liefde vrienden, vriendinnen en familie bij betrek.

De bedoeling

Kort samengevat is het dus de bedoeling dat ik mijn leven leuker ga maken en meer dingen ga doen die ik nog nooit gedaan heb. Dit kunnen zowel kleine dingen zijn als grotere dingen, maar uiteindelijk hebben ze als doel allemaal het opleuken van mijn leven. 

Al deze activiteiten ga ik hier delen in de vorm van dagboekjes en recensies, gewoon omdat het kan, omdat het me een soort van stok achter de deur geeft die me zal motiveren, omdat ik houd van schrijven over dingen die ik mee maak en omdat het jou misschien inspireert om ook van jouw leven een feestje te maken. 

Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Een aanvulling van Happybeat

Zoals ik al zei, kan je dit stukje internet zien als een soort verlengde van Happybeat. Dit is hoe dat in de praktijk zal werken. Wie Happybeat kent, weet dat ik op deze blog tips en tricks deel die je helpen bij je zoektocht naar jezelf en een gelukkig leven. Hoewel ik deze tips en tricks samenstel vanuit mijn eigen ervaringen en ook op Happybeat plaats maak voor persoonlijke artikels, probeer ik het daar sinds kort wat algemener te houden. Dit heeft er echter voor gezorgd dat ik het 100% persoonlijke aspect van het schrijven begon te missen. Met ander woorden zal Ambers Things (opnieuw) de plek worden waar ik het vooral heb over mij en mijn leven. 

Tot slot

Tot slot wil ik nog even melden dat ik me hier niet ga houden aan één of ander schema. Ik kan namelijk niet op voorhand bepalen wanneer er iets fun te vertellen valt. Anywayyy kijk maar alvast een beetje rond en vergeet mij niet te volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwe artikels en meer. 

Liefs, 
Amber 

Comments