23/06/21 • Koffie in mijn eentje

donderdag 24 juni 2021

White iced coffee op een tafel in de Caffènation.
📍Caffènation Antwerp City Center
Gisteren was het eindelijk zo ver, mijn examen. Voor moest ge het ni weten, ik heb een thuisstudie happiness coaching gevolgd aan het centrum voor avondonderwijs en gisteren heb ik daar dus examen voor gedaan. Ik kreeg tijd van 14u tot 17u, maar was al na een uurtje klaar en dus stapte ik na mijn examen de dichtstbijzijnde koffiezaak in en palmde ik een tafeltje in. Voor mezelf.

Vroeger had ik da nooit gedaan, dan zou ik nooit alleen ergens gaan zitten of überhaupt iets alleen doen. Vroeger had ik mij dan eenzaam gevoeld, bang voor wa anderen wel ni zouden denken van iemand die in haar eentje aan een tafeltje zit. Nu geniet ik daar van. Van koffietjes in mijn eentje. Aan een tafeltje, kijkend en luisterend naar de mensen rondom mij. Dus ik stapte na mijn examen de dichtstbijzijnde koffiezaak in een dronk koffie in mijn eentje.

Adres Caffènation: Mechelsesteenweg 16, 2000 Antwerpen

Neem jij jezelf al eens op date?

Comments